TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Geschiedenis

Zoek op trefwoord

Hoe is TunaFish ontstaan?

TunaFish ontmoette ik in het jaar 1999. Tijdens mijn afstudeerstage bij een locale touroperator in de binnenlanden van Venezuela, kwam ik voor het eerst in aanraking met het 'backpack toerisme'. Ik ontmoette daar reizigers, die al maanden op reis waren en hun route bepaalden aan de hand van de Lonely Planet en de ervaringen van andere reizigers. Deze reizigers gingen mee op onze tours, waarbij ik ze als gids de mooiste plekjes van Venezuela liet zien. Via deze reizigers ben ik met TunaFish in contact gekomen.

Terug in Nederland ben ik begonnnen met het uitwerken van mijn plannen en ben ik in 2000 begonnen met de TunaFish website, in eerste instantie een informatie website voor individuele reizigers (backpackers). Inmiddels is TunaFish uitgegroeid tot een maatwerkt specialist voor individuele reizigers, gespecialiseerd in losse (flexibele) vliegtickets en (backpack) reisverzekeringen. TunaFish combineert een uitgebreide ervaring op het gebied van 'backpacken' met een uitstekende service en een zeer scherpe prijs!

Veel reizigers vragen mij waar de naam TunaFish vandaan komt. Ik heb voor deze naam gekozen omdat deze vis voor mij staat voor alles wat het (backpack) reizen zo fantastisch maakt. Allereerst is de tonijn voor veel landen een belangrijk exportproduct en hoop ik via TunaFish andere reizigers te inspireren om te reizen en op die manier andere landen en culturen te 'exporteren'. De export van de tonijn heeft echter ook negatieve consequenties. Ik hoop dan ook dat reizigers inzien dat reizen ook schadelijk kan zijn voor onze aarde en dat we hier zoveel mogelijk rekening mee moeten houden bij de voorbereiding van de reis. Ten derde schijnt de tonijn een vis te zijn die in zijn leven grote afstanden aflegt, iets wat ik iedere (wereld)reiziger natuurlijk van harte toewens!

Meer informatie over TunaFish is te vinden op de 'Over TunaFish' en 'Doelstellingen' pagina.

Met vriendelijke groet,

Olivier

(Eigenaar TunaFish)

TunaFish vindt voor jou het beste vliegticket!
TunaFish heeft voor jou de beste reisverzekering!
TunaSpecial lidmaatschap: aanrader voor iedere reiziger!
'Beste ticket garantie!' bij TunaFish!