TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Nieuws

Zoek op trefwoord

Thai Airways jongerentarieven Australië & Nieuw-Zeeland!

Ben jij maximaal 25 jaar of student tijdens de reis en ga je naar Australië of Nieuw-Zeeland? Dan hebben wij zeer scherp geprijsde jongerentarieven (jaartickets) van Thai Airways voor jou in de aanbieding!

Vertrek is mogelijk vanaf Brussel en je kunt vliegen naar Brisbane, Sydney, Melbourne, Perth of Auckland. Op de heen- en terugreis wordt er via Bangkok gevlogen, eventueel zou je daar een langere stopover (> 24 uur) kunnen maken. Ideaal dus als je Azië en Australië/Nieuw-Zeeland wilt combineren!

De tarieven beginnen vanaf 849,- euro (inclusief alle toeslagen) voor een retour Brussel - Sydney of 859,- euro (inclusief alle toeslagen) voor een retour Brussel - Auckland.  

De reisdata kunnen bij deze tickets tijdens de reis 1x kosteloos en daarna voor 100,- euro gewijzigd worden (mits beschikbaar in de boekingsklasse en excl. administratiekosten). Routewijzigingen zijn tijdens de reis toegestaan tegen betaling van 150,- euro plus het eventuele tariefs- en taxverschil (mits beschikbaar in de boekingsklasse en excl. administratiekosten).

Wanneer je de exacte kosten voor de door jou gewenste route en reisdata wilt weten dan raden we je aan om een vliegticket advies aan te vragen.

Deze speciale tarieven kunnen tot 31-03-2018 geboekt worden (o.v.v. beschikbaarheid).

Publicatiedatum: 04-01-2017
Rubriek: Nieuws Volgende item

Heb jij een tip voor de nieuws sectie?

Neem dan contact met ons op!