TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Nieuws

Zoek op trefwoord

Thai Airways Working Holiday tarieven Australië en Nieuw-Zeeland!

Ben jij maximaal 30 jaar op de vertrekdatum en ga je op een Working Holiday visum naar Australië? Dan hebben wij zeer scherp geprijsde tickets van Thai Airways voor jou in de aanbieding!

Vertrek is mogelijk vanaf Brussel of Amsterdam en je kunt vliegen naar Brisbane, Sydney, Melbourne, Perth of Auckland. Op de heen- en terugreis wordt er via Bangkok gevlogen, eventueel zou je daar een langere stopover (> 24 uur) kunnen maken. Ideaal dus als je Azië en Australië/Nieuw-Zeeland wilt combineren!

De tarieven beginnen vanaf 955,- euro (inclusief alle toeslagen) voor een retour Brussel - Sydney of 1021,- euro (inclusief alle toeslagen) voor een retour Brussel - Auckland. 

De reisdata en/of route kunnen bij dit ticket tijdens de reis 1x kosteloos en daarna voor 100,- euro gewijzigd worden, wel dient het eventuele tariefs- en taxverschil bijbetaald te worden (mits beschikbaar in de boekingsklasse en excl. administratiekosten).

Wanneer je de exacte kosten voor de door jou gewenste route en reisdata wilt weten dan raden we je aan om een vliegticket advies aan te vragen.

Deze speciale tarieven kunnen tot 31-12-2016 geboekt worden (o.v.v. beschikbaarheid).

Publicatiedatum: 19-12-2016
Rubriek: Nieuws Volgende item

Heb jij een tip voor de nieuws sectie?

Neem dan contact met ons op!