TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Nieuws

Zoek op trefwoord

Jongerentarieven van China Airlines naar Sydney, Brisbane en Auckland!

Ben jij op zoek naar een goedkoop en flexibel jaarticket naar Australië en/of Nieuw-Zeeland? Dan heeft TunaFish voor jou het beste vliegticket! Met onze China Airlines jongerentarieven vlieg je al vanaf 600,- euro excl. toeslagen naar Sydney, Brisbane, Melbourne, Auckland of Christchurch!

Je kunt met dit ticket zowel op de heen- als terugreis een stopover maken in Taipei. Op de route naar Nieuw-Zeeland is tevens een stopover in Sydney, Brisbane of Melbourne mogelijk. Het is daarmee een van de meest ideale tickets voor een reis door Australië, Nieuw Zeeland en/of Azië.

Datumwijzigingen en routewijzigingen zijn tijdens de reis kosteloos mogelijk (mits beschikbaar). Je kunt kosteloos 30 kg. bagage meenemen, voor sportbagage kan een toeslag gelden. Deze speciale tarieven kunnen geboekt worden door jongeren die maximaal 29 jaar zijn op de vertrekdatum, doe er je voordeel mee!

Ook voor een reis door Azië hebben we mogelijkheden via deze jongerentarieven, bijvoorbeeld naar Thailand (vanaf 430,- euro excl. toeslagen), Vietnam, de Filipijnen, Indonesië en China. Informeer naar de mogelijkheden!

De toeslagen bestaan uit de tax (luchthavenbelasting) en de reserveringskosten en beginnen vanaf zo'n 269,- euro (o.b.v. retour Taipei). Voor een retour naar Oceanië moet je rekenen op een bedrag vanaf 359,- euro (retour Auckland) of 389,- euro (retour Sydney) aan toeslagen. 

Wil je de exacte kosten weten voor de door jou gewenste route en reisdata o.b.v. deze speciale tarieven? Vraag dan vrijblijvend een vliegticket advies aan.

Deze speciale tarieven kunnen tot 31-03-2018 geboekt worden (o.v.v. beschikbaarheid)!

Publicatiedatum: 01-08-2015
Rubriek: Nieuws Volgende item

Heb jij een tip voor de nieuws sectie?

Neem dan contact met ons op!