TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Nieuws

Zoek op trefwoord

Altijd het beste vliegticket via de 'Beste ticket garantie!'

De 'Beste ticket garantie!' geldt voor alle reizigers met een geldig TunaSpecial lidmaatschap!

Via de 'Beste ticket garantie!' garanderen wij jou als reiziger dat we het beste ticket zullen vinden. Dat kan het goedkoopste ticket zijn en/of het ticket met de beste voorwaarden. Ook de kwaliteit van de luchtvaartmaatschappij en het reisschema (bv. reistijd en/of aantal overstaps) kan hierbij meespelen. Je kunt via de vliegticket advies aanvraag zelf je wensen doorgeven, wij houden er dan rekening mee bij de zoektocht naar het beste ticket.

Mocht je zelf een beter ticket gevonden hebben, laat het ons dan gelijk weten. Wij zullen je dan een nieuw advies toesturen o.b.v. het door jou gevonden alternatief. Dat kan hetzelfde ticket zijn maar dan beter (bv. lager tarief en/of betere voorwaarden) of een ander ticket dat nog beter aan je reiswensen voldoet. In het algemeen geldt dat hoe meer informatie jij ons geeft wat betreft je wensen, hoe beter wij je kunnen helpen!

Wanneer TunaFish je geen beter ticket kan aanbieden dan je zelf gevonden hebt, dan kun je aanspraak maken op de 'Beste ticket garantie!' (can you beat the expert?). Je ontvangt dan de kosten van het TunaSpecial lidmaatschap retour. Je lidmaatschap blijft wel gewoon geldig, dus je kunt nog steeds profiteren van alle voordelen van het TunaSpecial lidmaatschap! Een betere 'no cure no pay' garantie kun je volgens ons niet krijgen!

Meer informatie over de 'Beste ticket garantie!' is te vinden in de voorwaarden.

Zoek je een ticket? Kijk dan op 'Hoe vind ik het beste en/of goedkoopste vliegticket?'!

Publicatiedatum: 1-1-2014
Rubriek: Nieuws Volgende item

Heb jij een tip voor de nieuws sectie?

Neem dan contact met ons op!