TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Vliegtickets (FAQ)

Zoek op trefwoord

Wanneer krijg ik mijn ticket / hoe werkt het inchecken?

Tegenwoordig worden alle tickets als e-ticket uitgegeven, wat betekent dat je geen papieren ticket meer per post ontvangt. Je ticket bestaat hierdoor alleen nog uit een reisschema (itinerary) en een e-ticket nummer.

Een paar dagen nadat je geboekt hebt ontvang je van ons de e-ticket bevestiging met hierin een link naar de Viewtrip website. Op deze website kun je inloggen met je reserveringsnummer en je achternaam, dan wordt het reisschema getoond. Wanneer je op de 'eTicket' klikt (rechtsboven), dan wordt het e-ticket getoond. We raden je aan om het reisschema en de e-ticket gegevens uit te printen en mee te nemen tijdens je reis.

Met je e-ticket gegevens kun je (meestal vanaf 24 uur voor vertrek) online inchecken op de website van de luchtvaartmaatschappij of (op de dag van vertrek) inchecken bij de balie van de luchtvaartmaatschappij. Bij het inchecken ontvang je je boardingcard, waarmee je door de douane kunt naar de gate, vanwaar het vliegtuig vertrekt. Niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken, inchecken via de balie is echter altijd mogelijk.

Op de IATA website is een overzicht te vinden van alle luchtvaartmaatschappijen en kun je doorklikken naar de website van de luchtvaartmaatschappij voor (informatie over) het online inchecken. Via de borden op de luchthaven kun je op de dag van vertrek de juiste incheckbalie en gate achterhalen. Mocht je nog vragen hebben over het (online) inchecken, neem dan even contact met ons op.

Algemene informatie over bijvoorbeeld de reis naar de luchthaven is te vinden op de Schiphol website. Vertrek je vanuit Düsseldorf of Brussel dan kun je meer informatie vinden op de websites van Düsseldorf International en Brussels Airport.

Rubriek: Vliegtickets Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!