TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Vliegtickets (FAQ)

Zoek op trefwoord

Ik lees dat ik mijn vlucht moet 'herbevestigen'. Wat is dat?

In de meeste gevallen is herbevestigen niet meer verplicht. TunaFish raadt je echter aan om je vlucht altijd te herbevestigen. Indien je dit namelijk niet doet kan dit tot gevolg hebben dat je niet van wijzigingen op de hoogte bent (en dat is je eigen verantwoordelijkheid)!

De heenvlucht hoeft niet herbevestigd te worden. Eventuele wijzigingen voor vertrek geven wij aan je door. Aangezien de luchtvaartmaatschappij het reisschema van ons overneemt op het moment dat je bent vertrokken, worden schemawijzigingen na vertrek niet altijd meer aan ons doorgegeven. Dat kan tot gevolg hebben dat je niet op de hoogte bent van het meest recente reisschema.

We raden je dan ook aan om de overige vluchten (vanaf de eerste bestemming) ongeveer 72 uur voor vertrek te herbevestigen, om van eventuele schemawijzigingen op de hoogte te zijn. Hiervoor neem je rechtstreeks contact op met de luchtvaartmaatschappij. Contactgegevens zijn te vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij (of op te vragen bij ons).

Rubriek: Vliegtickets Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!