TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Vliegtickets (FAQ)

Zoek op trefwoord

Kan ik een stoelvoorkeur doorgeven?

Wij kunnen de stoelvoorkeuren 'stoel aan gangpad' en 'stoel aan raam' voor je doorgeven aan de luchtvaartmaatschappij. Soms kunnen we ook een specifieke stoel (stoelnummer) als voorkeur in de boeking zetten, bijvoorbeeld als je met iemand samenreist. Houd er rekening mee dat het hier in alle gevallen een stoelvoorkeur betreft (geen garantie), pas bij het inchecken wordt de definitieve stoelindeling door de luchtvaartmaatschappij bepaald.

De stoelvoorkeuren 'extra beenruimte' en 'nooduitgang' kunnen we helaas niet voor je aanvragen. Deze stoelen worden door de luchtvaartmaatschappij bij het inchecken toegewezen. Hier geldt het principe: 'wie het eerst komt.......' of tegenwoordig steeds vaker het principe 'wie extra betaalt......'.

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om voor het inchecken via de website van de luchtvaartmaatschapij een stoel te kiezen, wel worden hier vaak extra kosten voor in rekening gebracht. Alternatief is dat je tijdens het (online) inchecken je stoelvoorkeur doorgeeft, hier zijn meestal geen extra kosten aan verbonden. Wel kan de keuze tijdens het (online) inchecken beperkt zijn.

Rubriek: Vliegtickets Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!