TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Vliegtickets (FAQ)

Zoek op trefwoord

Hoe boek ik een vliegticket bij TunaFish?

Op het moment dat je via TunaFish het meest geschikte ticket gevonden hebt, dan kun je het ticket via de website boeken. Hiervoor vul je op de adviespagina van het gewenste ticket het juiste aantal personen in (+ evt. annuleringsverzekering) en klik je rechtsonderaan op de 'Ja, ik wil dit ticket!' knop. Vervolgens vul je de voor de reservering benodigde gegevens in en maak je de aanvraag definitief via de 'Boek dit ticket!' knop.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanvraag. Controleer deze bevestiging nauwkeurig en geef eventuele onjuistheden gelijk aan ons door. Wij gaan aan de slag met het vastzetten van de vluchten en sturen je als dat gelukt is de reserveringsbevestiging toe.

Controleer de reserveringsbevestiging nauwkeurig en geef eventuele onjuistheden gelijk aan ons door. De boeking is definitief vanaf het moment dat je van ons de bevestiging hebt ontvangen. Vanaf dat moment zijn ook de annulerings- en/of wijzigingskosten van toepassing.

De reissom dient bij de meeste vliegtickets binnen 48 uur op de TunaFish bankrekening te zijn overgemaakt. Actietarieven dienen in de regel binnen 24 uur betaald te zijn. In de bevestiging van de reservering vind je hier meer informatie over. Je kunt de betaling vervolgens via iDEAL of een (electronische) overboeking overmaken. Betalen met je creditcard is niet mogelijk.

Tegenwoordig worden alle tickets als e-ticket uitgegeven, wat betekent dat je geen papieren ticket meer per post ontvangt. Je ticket bestaat hierdoor alleen uit een reisschema (itinerary) en een e-ticket nummer. Zodra wij je boeking hebben afgerond ontvang je van ons een e-mail met je e-ticket gegevens.

Met je e-ticket gegevens kun je online inchecken op de website van de luchtvaartmaatschappij of inchecken bij de balie van de luchtvaartmaatschappij op de dag van vertrek. Bij het inchecken ontvang je je boardingcard, waarmee je door de douane kunt naar de gate, vanwaar het vliegtuig vertrekt. Niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken, inchecken via de balie is echter altijd mogelijk.

Bij het boeken van een vliegticket gelden de TunaFish voorwaarden.

Voor vragen over je boeking of het boekingstraject kun je contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op 'Hoe vind ik het beste en/of goedkoopste vliegticket?'!

Rubriek: Vliegtickets Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!