TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Reisverzekeringen (FAQ)

Zoek op trefwoord

Kan ik mijn medereiziger meeverzekeren via mijn (doorlopende) verzekering?

Bij zowel de Special ISIS verzekering, de Globetrotter Verzekering als de Lang-op-Reisverzekering kun je de reisverzekering afsluiten voor je gehele reisgezelschap. Wel dient er sprake te zijn van dezelfde reisperiode.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen kan alleen worden afgesloten door reizigers die op hetzelfde adres wonen en behoren tot hetzelfde gezin. Reizigers die op een ander adres wonen en/of niet tot het gezin behoren kunnen eventueel een eigen polis afsluiten.

Wanneer je medereiziger via een eigen polis verzekerd is, houd er dan rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor bijvoorbeeld de S.O.S.-dekking en de dekking bij een eventuele annulering. Bij de Doorlopende Verzekering voor Reizen geldt dat iemand die niet op jouw polis staat alleen als reisgenoot wordt gezien als de persoon waarmee je samenreist op hetzelfde boekings- of reserveringsformulier vermeld staat, of als je op een andere manier kunt aantonen dat jullie samenreizen. Zie de polisvoorwaarden voor meer informatie hierover.

Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op!

Rubriek: Reisverzekeringen Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!