TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Reisverzekeringen (FAQ)

Zoek op trefwoord

Hoe sluit ik een reisverzekering af bij TunaFish?

Op het moment dat je bij TunaFish de meest geschikte reisverzekering gevonden hebt, dan kun je de reisverzekering via de website aanvragen. Hiervoor vul je op de detailpagina van de gewenste reisverzekering het juiste aantal personen in en klik je rechtsonderaan op de 'Ja, ik wil deze reisverzekering!' knop. Vervolgens vul je de voor de aanvraag benodigde gegevens in en maak je de aanvraag definitief via de 'Sluit deze reisverzekering af!' knop. 

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanvraag. Controleer deze bevestiging nauwkeurig en geef eventuele onjuistheden gelijk aan ons door. Wij gaan aan de slag met het afhandelen van je aanvraag en sturen je de bevestiging (+ polisblad) per e-mail toe.

De betaling van je reisverzekering dient binnen 7 dagen op de TunaFish bankrekening te worden overgemaakt. In de bevestiging van je aanvraag vind je hier meer informatie over. Je kunt de betaling vervolgens via iDEAL of een (electronische) overboeking overmaken. Betalen met je creditcard is niet mogelijk.

Bij het afsluiten van een reisverzekering gelden de TunaFish voorwaarden.

Voor vragen over je reisverzekering of het aanvraagtraject kun je contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op 'Hoe vind ik de ideale reisverzekering?'!

Rubriek: Reisverzekeringen Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!