TunaFish
Meer opties...
Meer opties...
Zoeken op Overige

Hotels & Hostels (FAQ)

Zoek op trefwoord

Hoe boek ik een hotel & hostel via TunaFish?

Via de hotel & hostel sectie kun je zelf op zoek gaan naar een geschikte accommodatie voor tijdens je reis. TunaFish werkt hiervoor samen met de leverancier Hostelworld.com. Zodra je de gewenste plaats, aankomstdatum en het aantal nachten invult dan wordt een overzicht getoond van (beschikbare) accommodaties.

Wanneer je vervolgens op de 'Meer info' link klikt van de accommodatie van je keuze, dan wordt een uitgebreide beschrijving van de accomodatie getoond, inclusief de prijzen van de van de verschillende kamers op de gewenste data.

Selecteer nu het gewenste kamertype en het aantal reizigers. Vervolgens wordt de totale prijs getoond en het bedrag dat aanbetaald moet worden om de reservering definitief te kunnen maken (10% + reserveringskosten). De restbetaling betaal je ter plaatse aan de accommodatie.

Klik op 'Ja, ik wil deze accommodatie boeken!' om de reserveringsaanvraag af te ronden en vul de voor de reservering benodigde gegevens in. Controleer de ingevulde gegevens en maak vervolgens de boeking definitief via de 'Boek deze accommodatie!' knop onderaan de pagina.

Vervolgens kun je de betaling overmaken en wordt de boeking via onze accommodatie partner Hostelworld.com afgehandeld. Je ontvangt dan de definitieve bevestiging van de reservering per e-mail, met hierin het reserveringsnummer en de (contact)gegevens van de accommodatie.

Houd er rekening mee dat je rechtstreeks bij de accommodatie boekt, TunaFish (en Hostelworld.com) zijn niet verantwoordelijk voor de uitvoer van de dienstverlening ter plaatse. Voor vragen over je boeking (of wijzigingen) neem je contact op met de accommodatie.

Bij het boeken van een accommodatie gelden de voorwaarden van TunaFish en Hostelworld.com.

Heb je vragen over het boekingstraject? Neem dan contact met ons op!

Boek nu je accommodatie via de hotel & hostel sectie!

Rubriek: Hotels & hostels Volgende vraag

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Kies een andere rubriek of neem contact met ons op!